AYDIN / NAZİLLİ - Bayındır Ortaokulu

Nis

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın da katılımıyla okulumuzda bahar şenliği ve kermesimizi gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bulgaristan, Arnavutluk, Gürcistan ve Kırgızistan halk oyunları ekibi okulumuzda gösteri düzenledi.

Nis

Nazilli Belediyesi okul bahçemizin zeminini ve oyun alanlarını yeniledi.

Mrt

Bu yıl mezun olacak öğrencilerimizin lise tercihlerinde bulunmadan önce  okullar ve ileride seçebilecekleri meslekler hakkında fikir sahibi olmaları için lise ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 8.Sınıf öğrencilerimizle birlikte Nazilli 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret ettik.

Kas

Nazilli Gençlik Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamak ve öğrencilerimize kalem hediye etmek için okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Uzlaşı kütüphanemizin yapımına vesile olan Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat DİLSİZ'i makamında ziyaret ettik.